Idag var Dufa hos veterinär Per på Vettris i Falun. Hon har haft problem med sin artros. Får inget bra gensvar på medicinen hon ätit ett tag nu. Nu provar vi med sprutor med Catrophen. Hon ska få sprutan fyra gånger nu på en månad. Håller tummarna att det blir bättre. I övrigt var Dufas värden bra och hon var givetvis duktig på att lämna ett blodprov. Dufa är en ängel. Per kommer även göra en munsanering på henne i början på juni. Dufa har nu fyllt 11 år. Efter veterinärbesöket var det skönt att få gå ut på gården och lägga sig i rabatten, tyckte Dufa ❤

2 svar på “Veterinären

  1. Hon är så fin. Jag minns när jag mötte henne på en kattutställning i Leksand många år sedan. Kämpa på Dufa. Hoppas att ni får många sköna dagar i solen. Kram / Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s