ICE, kallad ”ijlsan bajsan” finns inte längre var hos oss. Efter en ganska lång sjukdom så fick hon somna in i min famn igår. Hon kommer saknas oss alla. ICE var en väldigt speciell katt som inte brydde sig om något annat i livet än vatten och sig själv. Hon kunde sitta och stirra på dig i evigheter med en sur min, men hon var aldrig sur. Det var bara ICEs sätt att vara. När vi bodde i Långshyttan kunde hon sitta i timmar i bäcken som rann på bredvid huset. Senare när vi flyttade in i lägenhet snodde hon badvattnet som hälldes upp. Det senaste var att ICE fick en pool, som hon uppskattade högt. ICE kommer finnas för evigt i våra hjärtan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s