Tog en så söt bild på Skitty. Hon är drottningen här hemma och bestämmer helt över de andra katterna. Skitty är numera kastrerad och har fått 12 ungar efter sig. Bland annat Peggy och Katana som vi har hos oss

.

En tanke på “Skitty

  1. Men så rar bild!! Hur blir det med resan? Ska du resa med bil? Jag vet att en man i Värmland hämtat hem tre siamesbebisar..(Karlskoga katthotell). Jag skrev till dem för två veckor sedan. De är uppfödare av Mao katter. Lite sugen på sån. Hoppas Helena och hennes kattkompisar mår gott! Hälsar Lena

    Den mån 2 nov 2020 19:47Sybo´s Maine Coon Katter skrev:

    > warfvingehotmailcom posted: ” Tog en så söt bild på Skitty. Hon är > drottningen här hemma och bestämmer helt över de andra katterna. Skitty är > numera kastrerad och har fått 12 ungar efter sig. Bland annat Peggy och > Katana som vi har hos oss . ” >

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s