Vi har inga kattungar just nu, se planer

Så här går det till när du köper/tingar en kattunge från oss.

Vi skickar med en ”snuttefilt” som luktar mamma… Några dagars mat medföljer också. Även den kattsand de är vana vid.

Kattungarna är flyttklara vid ca. 12-13 veckors ålder. De säljs då med SNRF´s köpekontrakt. Priset på en kattunge från Sybo´s Maine Coon Katter är 12.000:-. När vi bestämt att du ska tinga katten utgår en handpenning om 3.000:-. Kattungen är när den flyttar från oss vaccinerad 2 gånger, avmaskad, veterinärkontrollerad med ett hälsointyg som inte är äldre än 7 dagar. Stamtavlan medföljer givetvis.

Katterna vi säljer, säljs i första hand till sällskap. Kattungar ämnade till avel säljs endast till dem som testar för HD, HCM & PK enligt Papwpeds hälsoprogram och som delar vår syn på avelsarbetet. Vi ger inga garantier på att katten går bra på utställningar utan ser det mer som en ”bonus” om de gör det.

Maine Coonen är en väldigt social katt och mår inte bra att få vara ensam för mycket. Är man då inte hemma mycket önskar vi att det finns en katt eller hundkompis.

Katten du köper hos oss ska försäkras hos Agria via dig. Vi har även en dolda-felförsäkring på kattungarna i 3 år.

Vårt mål med uppfödningen är att sträva efter sunda/friska katter med bra temperament. Strävar givetvis också efter att de ska ha bra typ med relativt låg inavel.

Vi kommer att finnas till hands om ni behöver råd eller hjälp med er katt.